Eerste Nederlandse zorgmakelaar maakt definitief einde aan wachtlijsten

Array

De eerste Nederlandse zorgmakelaar Wim Donné (57) gaat op krachtige en spectaculaire wijze de wachtlijsten in de ziekenhuizen en klinieken terugdringen. Operatiebemiddeling.nl is een nieuwe onderneming die de Nederlandse ‘wachtlijstpatient’ een zeer spoedige operatie garandeert. Addertjes onder het gras zijn er niet en de behandeling is vanaf 2009 niet meer afhankelijk van de voorwaarden in de verzekeringspolis. Toestemming vooraf van de zorgverzekeraar is dan niet meer nodig. Dankzij de nieuwste besluitvormingen van de Europese Commissie in Brussel gaan straks voor veel Nederlanders de deuren naar de behandelkamer eindelijk open. Zorgmakelaar Donné anticipeert op deze spectaculaire nieuwe wetgeving en garandeert snelle behandelingen in binnen- en buitenland voor iedereen.

Gat in de markt Donné heeft veel aandacht gekregen in de Nederlandse media. De voorpagina van het dagblad Spits sprak op 14 januari jongstleden van “een gat in de markt” en in het Radio 1 programma Kassa bevestigt presentator Felix Meurders dat er absoluut sprake is van “een noodzaak van operatiebemiddeling” . Verder zegt de NMA “operatiebemiddeling” een prima idee te vinden, dat gegarandeerd navolging zal krijgen. Dorette Corbey (PvdA) ,lid van het Europese Parlement, bevestigt dat de toekomstige verandering in het Europese zorgstelsel vanaf 2009 inderdaad mogelijkheden biedt voor alle Nederlanders.

Duitsland Donné gaat het gevecht aan met de wachtlijsten door via de zorgloketten binnenland en buitenland acute medische zorg aan te bieden in klinieken en ziekenhuizen. “ Voor klinische behandelingen, waar opname noodzakelijk is, wijken we uit naar buurland Duitsland. Er zijn veel voordelen verbonden aan een behandeling bij onze oosterburen: er zijn geen wachtlijsten en Duitse zorginstellingen staan natuurlijk kwalitatief zeer hoog aangeschreven in de Europese medische wereld. Patienten met klachten op het gebied van orthopedie en neurochirurgie zullen graag uitwijken naar een operatietafel in Duitsland. Ik bied deze operaties kosteloos aan en zal alle psychologische en organisatorische drempels voor de patienten nemen. Helderheid, openheid en betrouwbaarheid zijn hierbij belangrijke keywords voor mijn clienten.” aldus de zorgmakelaar

Nederland Via zorgloket binnenland is het inmiddels ook mogelijk om poliklinische behandelingen te ondergaan in Nederlandse zelfstandige behandelcentra (zbc). Vergoeding is geen probleem omdat deze zbc’s door de overheid erkende behandelcentra zijn en dus afspraken hebben met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Donné vervolgt: “Ik garandeer dat er geen extra kosten mee gemoeid zijn en ik sta borg voor een snelle bemiddeling in Nederlandse topklinieken. Ik denk bij poliklinische behandelingen aan spataderen, liesbreuken, kijkoperaties van knie en schouder ”

Expertise
Donné staat inmiddels bekend als de eerste Nederlandse onafhankelijke zorgmakelaar. Hij heeft in het verleden aan de wieg gestaan bij de ontwikkeling van Top Care Immediate. Voor meer dan 3000 Nederlanders die op Nederlandse wachtlijsten staan heeft hij bemiddeld en meestal binnen 14 dagen op de behandeltafel gekregen. Nu kan iedere Nederlander een beroep doen op de expertise van de zorgmakelaar voor acute behandeling in binnenland en buitenland.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen