Gevolgen voor UMCG van storing watervoorziening stad Groningen

Array

10 maart 2008 Sinds 01.00 uur vannacht is er geen watertoevoer naar het UMCG en is het UMCG overgeschakeld op de reservevoorraad. Het is onduidelijk hoe lang de storing duurt en dus ook hoe lang het zal duren voordat het UMCG weer normaal water heeft. Dit belangrijkste consequenties voor de gang van zaken in het UMCG:

* Het UMCG draait zondagsdiensten
* Alle poliklinieken zijn dicht.

Gevolgen voor patienten

* Patienten die voor controle komen
Als u voor een controle komt moet u weer naar huis en mag u niet naar binnen.
* Patienten die voor behandeling komen
Als u voor een behandeling komt mag u door naar de afdeling. Daar wordt verder gekeken of de behandeling door moet gaan of dat een nieuwe afspraak kan worden gemaakt.
* Patienten die voor opname komen
Als u voor een opname in het UMCG komt mag u door naar de afdeling. Daar wordt verder gekeken of de opname doorgaat.
* Het operatieprogramma
Het OK programma is afgelast, alleen patienten in een levensbedreigende situatie worden geholpen.
* De Centrale Spoedopvang
De CSO is alleen geopend voor spoedgevallen

Gevolgen voor Medewerkers

* Medewerkers die niet dringend aanwezig hoeven te zijn wordt verzocht thuis te blijven

Volgt u verder berichtgeving op internet en in de media. Belt u zo min mogelijk naar het UMCG.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen