Orbis Medisch en Zorgconcern en Sodexo tekenen vijfjarig contract

Array
Op vrijdag 7 maart hebben de heren Broos (Lid Raad van Bestuur Orbis Medisch en Zorgconcern), Rijnierse (Directievoorzitter) en Graft (Directeur) van Sodexo hun handtekeningen gezet onder de vijfjarige samenwerkingsovereenkomst tussen beide organisaties. Voor Sodexo is dit haar grootste project in de zorgsector. Sodexo Health Care zal met ingang van medio 2008 de restauratieve activiteiten ten behoeve van het personeel, de patiënten, de bezoekers en de huurders van Orbis Medical Park in Sittard gaan verzorgen. Sodexo heeft voor Orbis Medical Park een restauratief concept ontwikkeld dat aansluit bij het ambitieniveau van het Orbis Medical Park en bijdraagt aan een aangenaam verblijf in het ziekenhuis. De patiënten kunnen op hun éénpersoonskamers tevens gebruik gaan maken van het Sodexo Roomservice Concept.
Naast een ruim opgezet Food & Health Restaurant op de Zorgboulevard, met een gevarieerd en gezond assortiment, kan men in het centrale deel van Orbis Medical Park terecht voor een verse kop koffie en iets lekkers.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen