Help zieken en win gratis weekens in Golden Tulip hotel Midden Drenthe

0
249

Begin november 2007 werd ons achterbuurmeisje en tevens klasgenootje van mijn zoon met acute leukemie opgenomen in het ziekenhuis in Groningen.Verkeerde berichtgeving via MSN heeft mij doen besluiten een website te laten maken www.ziekenbode.nl die op het juiste moment het juiste nieuws geeft. Op de sponsorpagina vindt u het hele verhaal.

Naar aanleiding van dit verhaal komt er een website a la Hyves voor zieken en hun omgeving en deze wordt begin Mei 2008 gelanceerd. Om te onderzoeken wat de wensen en verwachtingen voor de website zijn, heb ik dringend uw hulp nodig. Het enige wat ik van u vraag, is het invullen van de enquête op www.ziekenbode.nl. Het beantwoorden van de vragen zal niet meer dan 2 minuten van uw tijd in beslag nemen.

Onder alle ingevulde enquêtes wordt door sponsoren een compleet verzorgd weekend in hotel Golden Tulip Midden-Drenthe ter beschikking gesteld. Zie sponsorpagina voor meer informatie daarover.

Namens alle zieken bedankt voor uw medewerking,

Jan Nienhuis
Initiatiefnemer www.Ziekenbode.nl