Twee nieuwe orthopaeden voor MediNova

Kliniek Zestienhoven van MediNova heeft twee nieuwe orthopaedisch chirurgen aangetrokken, te weten C.W. Jolles en J.W. van Ommeren. Het orthopaedisch team van Kliniek Zestienhoven is daarmee uitgegroeid tot totaal zeven chirurgen

JollesC.W. Jolles (54) is vanaf 1989 Orthopaedisch chirurg geweest in het  Amphiaziekenhuis te Breda. In de kliniek van MediNova zal hij zich gaan richten op orthopaedische chirurgie van de knie, schouder, enkel en sportgerelateerde blessures.

van ommerenJ.W. van Ommeren (44) werkte eveneens in het Amphiaziekenhuis te Breda als lid van de maatschap. Ook neemt hij actief deel aan verschillende nationale en internationale congressen. Binnen Kliniek Zestienhoven zal hij zich specialiseren in kniechirurgie en schouderchirurgie.

Over MediNova

MediNova is het grootste netwerk van zelfstandige klinieken in Nederland en is in het bezit van het ZKN-keurmerk. MediNova stelt de zorgconsument centraal en biedt persoonlijke aandacht en compacte 24-uurszorg binnen een select aantal medisch specialismen. MediNova biedt zowel verzekerde als onverzekerde zorg. MediNova bestaat uit de volgende drie klinieken: Kliniek Klein Rosendael te Rozendaal Gld, Kliniek OMC Haarlem en Kliniek Zestienhoven te Rotterdam.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen