LearningGuide voor meer efficiency voor EPD

Array

Ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, klinieken, artsen, specialisten maar ook verpleegkundigen in de thuiszorg moeten efficiënter werken, kosten besparen en meer en betere kwaliteit leveren. Gelijktijdig wordt meer gevraagd van onderlinge samenwerking binnen de hele zorgketen. Hierdoor wordt nog eens extra beslag gelegd op de toch al kostbare tijd van allen die in de zorg werkzaam zijn.

Tijdens de beurs Zorg en ICT op 19 en 20 maart a.s. in de Jaarbeurs in Utrecht bewijst LearningGuide Solutions hoe zorginstellingen nieuwe electronische zorginformatiesystemen snel en effectief kunnen invoeren zonder ingewikkelde en tijdrovende opleidingsprogramma’s. Zo biedt de LearningGuide voor EPD (Electronisch Patiënten/Cliënten Dossier) directe ondersteuning op de werkplek als het nodig is. Het biedt u op deze manier ook een kostenefficiënt alternatief voor bestaande leerprogramma’s. De LearningGuide voor EPD is er altijd en de verworven kennis is blijvend.

Bezoek onze stand (C100) tijdens de beurs en we laten u zien dat onze LearningGuides passen in uw ICT-omgeving en direct bijdragen aan meer productiviteit en hogere efficiency binnen uw organisatie. U bespaart aanzienlijk op kosten, verbetert de kwaliteit en laat kritiek van politiek en maatschappij verstommen.

Schrijf u via deze link gratis in voor de Zorg & ICT beurs.

Recente artikelen