Haar doneren aan een kaal kind?

Array

Veel kinderen die als gevolg van een behandeling of een andere oorzaak kaal zijn of worden, zouden er alles voor over hebben om weer met een volle haardos door het leven te kunnen. Maar goede haarwerken en pruiken zijn vaak onbetaalbaar en wordt er slechts een klein deel door de verzekering vergoed …

Stichting “HAARWENSEN” is er voor kinderen tot en met 18 jaar, die door medische behandelingen of een andere vorm van alopecia (kaalhoofdigheid) in aanmerking komen voor een haarwerk of pruik.

Wij willen deze kinderen de keuze bieden uit een grote collectie pruiken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. Wel dient voor iedere aanvraag een verwijsbrief van de behandelend arts te worden overlegd.

Pruik adopteren
Wilt u als bedrijf een pruik adopteren? Dat kan! Als u als bedrijf een pruik adopteert, maakt u een kind enorm blij. Hiernaast komt er een foto van u met het kind en de pruik op deze website te staan. Neem voor het adopteren van een pruik contact met ons op. Voor onze gegevens, klik hier.


haarwensen.hyves.nl

Sponsoren?
Uiteraard kan stichting Haarwensen niet bestaan zonder de hulp van onze sponsoren. Groot of klein, alle beetjes helpen. Steun stichting Haarwensen via RABO: 13.63.28.628 of neem voor meer informatie contact op met Yvonne de Boer via [email protected]

Recente artikelen