Samenwerking ONVZ en AEGON bij verzuimverzekering

0
371

ONVZ biedt een verzuimverzekering aan voor de zakelijke markt onder de naam ONVZ Zorg Verzuim Totaal, een compleet pakket voor de zakelijke markt. Daarmee ontstaat n loket voor zowel de zorg- als verzuimverzekering en een aantal diensten en services. Zo biedt ONVZ een uitgebreide PreventieVerzuim Module met diensten gericht op het voorkomen van verzuim en een snelle terugkeer op de werkplek. Risicodraagster voor het verzuimverzekeringsdeel in dit pakket is AEGON. ONVZ en AEGON ondertekenden vorige week een contract voor de gelabelde verzuimverzekering in het zorg- en verzuimpakket voor ondernemers.

ONVZ wil met deze samenwerking haar positie op de MKB-markt vergroten. Martin Kerkhof, directeur Commercile Zaken ONVZ: Onze zorg- en verzuimverzekeringen behoren tot de beste in de markt. In vakbondskringen is AEGONs verzuimverzekering de norm en spreekt men over de AEGON-variant. Door de twee kwaliteitsproducten samen te voegen, ontstaat n van de beste zorg- en verzuimpakketten van Nederland. Daarom zijn wij blij dat juist AEGON als risicodraagster voor onze verzuimmodule wil optreden.

Vooruitlopend op de formele contractondertekening zat de verzuimverzekering al sinds september 2007 onder de motorkap in het zorg- en verzuimpakket van ONVZ.

Kerkhof: Ondernemers, zeker de kleinere, hebben geen tijd en zin om veel tijd te besteden aan het uitzoeken van de juiste zorg- en verzuimverzekering. Onze intentie was daarom een kwaliteitspakket met n loket in de markt te zetten, inclusief diensten als een preventiemodule. Door de samenwerking met AEGON is die wens gerealiseerd. Inmiddels heeft ONVZ de eerste posten afgesloten.

Hans Gerritsen, directeur Schade bij AEGON, geeft aan waarom AEGON zijn verzuimverzekering gelabeld aanbiedt aan ONVZ: AEGON groeit al jaren op de intermediaire verzuimmarkt. Tegelijk zien we dat sommige ondernemers ook direct zakendoen met aanbieders, zoals ONVZ. Ons uitgangspunt is dat wij een multichannelstrategie hanteren. ONVZ kennen we overigens goed want AEGONs zorgverzekering is afkomstig van ONVZ.