Zorgbode in het nieuws

www.Zorgbode.nl in het Nieuws Was er vorige week een interview op radio Drenthe met betrekking tot Zorgbode klik op onderstaande link: http://212.178.73.48/media/radio/1AC6CBB9E716ED07C125741800382905_WFiles_1.mp3 gisteravond 8 April 2008 waren wij weer in het nieuws op de Tros Radio klik op onderstaande link: http://cgi.omroep.nl/cgi-bin/streams?/radio1/tros/radioonline/20080408-20.wma?start=39:29 In 1 maand tijd hebben 2800 personen de website bezocht waarvan 950 de enquete volledig hebben ingevuld. Het is dus overduidelijk dat we met de website www.zorgbode.nl in een grote behoefte gaan voorzien en door alle hartverwarmende reacties extra gemotiveerd raken. Een aantal personen had ook aangegeven om mee te willen denken in de ontwikkeling van de site en die hebben begin van de week een mail gehad met het verzoek uit 9 beeldmerken 1 te kiezen. Voorlopig is bovenstaand beeldmerk daar als winnaar uit gekomen en laat dat nou toevallig ook mijn keuze zijn. Eind van de week zal er door notaris Lindeyer uit Beilen de winnaar worden getrokken van het compleet verzorgde weekend in Golden Tulip Hotel te Westerbork. De winnaar zal per taxi worden gehaald en gebracht en zal een heerlijk weekend in het Drentse land kunnen vertoeven. a.s. Zaterdag zijn wij aanwezig op de conferentie Health 2.0 zoals u heeft kunnen beluisteren in het radioprogramma van de TROS 12 april: 1e Health2.0 Unconference Op initiatief van Jen McCabe Gorman en Maarten den Braber, en in samenwerking met Martijn Hulst wordt op 12 april de eerste Health2.0 Unconference gehouden. Deze 'International Healthcare Salon' wordt gehouden in Amsterdam. Datum en locatie: • 12 april 2008 • 14.00 uur – 17.00 uur • Volkskrantgebouw(2nd floor) Wibautstraat 150, Amsterdam, Presentaties Bevestigd zijn presentaties over ondermeer SugarStats, MediGO, Intraserve & Zorgbode, Role of Human Capital in Global Realization of HC Improvement / Efficiency vs. Empathy, 31volts en Hotealthcare.

Recente artikelen