hooikoorts.weeronline.nl

De lente is weer in het land. Buiten is het volop genieten van zon, bloeiende bomen en vers gemaaid gras. Maar niet voor iedereen. Voor mensen met hooikoorts staat de lente gelijk aan tranende ogen en veel gesnotter en gesnuit. Speciaal voor deze mensen heeft WeerOnline een hooikoorts site geïntroduceerd met een dagelijks hooikoortsbericht en een verwachting voor pollen.

1 op de 5 heeft hooikoorts
Het aantal mensen dat last heeft van hooikoorts is de afgelopen jaren flink toegenomen. Naar schatting wordt 1 op de 5 mensen in meer of mindere mate geplaagd door rondzwevende stuifmeelkorrels. Om de 15 jaar verdubbelt het aantal patiënten. Hooikoorts is een vervelende allergie. Mensen die zeer allergisch zijn kunnen zelfs enorm beperkt worden in hun dagelijks leven. Op slechte dagen kunnen zij de deur nauwelijks uit.

WeerOnline

www.weeronline.nl heeft onlangs haar vernieuwde hooikoortssite, http://hooikoorts.weeronline.nl, geïntroduceerd. Deze zeer uitgebreide website is een steun in de rug voor alle mensen die allergisch zijn voor pollen.

Op de website is voor de hooikoortspatiënt een keur aan informatie te vinden. Ten eerste wordt er dagelijks een hooikoortsbericht geschreven. Ook vindt er een dagelijkse videopresentatie plaats door één van de meteorologen van WeerOnline. Daarnaast is er een overzichtelijke kaart te vinden met daarop de pollenverwachting voor die dag.

U hoeft niet per se de computer aan te zetten om informatie over hooikoorts te verkrijgen. Het bericht kan namelijk ook per sms ontvangen worden.

Voor het plannen van allerlei buitenactiviteiten is de website van www.weeronline.nl echt een uitkomst. De vraag of u op de fiets naar uw werk kunt gaan of dit weekend in de tuin kan werken wordt veel gemakkelijker om te beantwoorden.

Op vakantie met hooikoorts
Goed nieuws voor hooikoortspatiënten die naar het buitenland willen. WeerOnline beschikt ook voor verschillende vakantielanden over een hooikoortsverwachting. Zo bent u ook in het buitenland optimaal voorbereid op de stap buiten de deur.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen