NVAVG start een wiki-website ten behoeve van de commissie wetenschap

Array

Met behulp van een wiki-website hoopt de wetenschapscommissie van de NVAVG een platform aan onderzoekers en/of aspirant onderzoekers binnen ons vakgebied te bieden waarop een up to date overzicht wordt gegeven van door de leden van de NVAVG verricht of te verrichte (of bij geparticipeerd) lopend, gepland en afgerond wetenschappelijk onderzoek. Op deze manier hoopt de wetenschapscommissie de samenhang en integratie van wetenschappelijk onderzoek in ons vakgebied te bevorderen.

De vorm van een wikisite is bewust gekozen. Een wiki-site kan door iedereen worden aangepast die ingelogd is. Alle veranderingen worden opgeslagen en zijn ook door iedereen in te zien. Meer informatie over de achtergronden van een wiki-site zijn te vinden op wikipedia. Mogelijk voor de digibeten onder u een wat bevreemdende gedachten om zelf direct bij te dragen aan een website maar in de praktijk is gebleken dat een dergelijk vehikel zeer effectief kan zijn om gegevens op een website bijgewerkt en compleet te houden zonder terug te hoeven vallen op een webredactie.

Wij hopen dat deze vorm vruchtbaar zal blijken te zijn om wetenschappelijk onderzoek onder NVAVG-leden te faciliteren.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen