Aidsweesje op je mobiel

Array

Terre des Hommes is een jongerencampagne gestart om aandacht te vragen voor miljoenen aidswezen in Oost-Afrika. TDH LIFE, de website voor jong volwassenen van Terre des Hommes, biedt de mogelijkheid een aidsweesje op de mobiele telefoon te downloaden.

Terre des Hommes vraagt aandacht voor de commercial door middel van het herkenbare, agressieve format dat gebruikelijk is bij ringtone commercials. In plaats van een crazy frog of dansend nijlpaard, verschijnt er een aidsweesje op de mobiele telefoon.
 
De commercial Aidsweesje is onder meer te zien op MTV en op www.tdhlife.nl. Wie 'Aids' smst naar 3669 krijg een animated wallpaper toegestuurd, waarin het aidsweesje als dank kusjes op het scherm geeft. Dit kost € 1,50 per ontvangen bericht, waarvan 99 cent naar Terre des Hommes gaat voor onderwijs en opvang van aidswezen in Oost-Afrika. 
 
Op Hyves kunnen hyves-gebruikers het verstoten aidsweesje adopteren en toevoegen aan hun vrienden. Het aidsweesje heet Mercy, ze komt uit Kenia. Het vijfjarige meisje verloor beide ouders aan aids. Ze wordt nu opgevangen door een verzorger en gaat met steun van Terre des Hommes naar school.

Bron:www.terredeshommes.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen