Alarmbandjes voor kinderen

Array

Nu de lente en de zomer er weer aankomen, gaan veel mensen er weer met hun kinderen op uit. Naar het strand, het pretpark, een mooie stad bezoeken en natuurlijk op vakantie. Om onnodige bezorgdheid te vermijden, zijn er weer volop alarmbandjes verkrijgbaar: hersluitbare sos-bandjes voor kinderen, waar ouders hun gsm-nummer op kunnen schrijven. Iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon, dus in geval ouder en kind elkaar onverhoopt uit het oog mochten verliezen, zijn ze met een telefoontje weer herenigd. 

Deze waterbestendige identificatiebandjes vieren dit jaar hun vijfjarig jubileum: in de afgelopen vijf jaar zijn er bijna 200.000 bandjes verkocht. Veel scholen en kinderdagverblijven schaffen de bandjes aan voor schoolreisjes en uitstapjes, maar ook veel particulieren maken dankbaar gebruik van de mogelijkheid ze los te kopen via de website.
De polsbandjes zijn nu ook erg populair als moederdagcadeautje. Ze zijn gemaakt van anti-allergisch materiaal en zijn verkrijgbaar in vrolijke kleuren. Meer informatie is te vinden op www.alarmbandjes.com. Het motto: Snel bezorgd (u dan niet meer!).

Recente artikelen