Leontien’s Ladies Ride 2008: win een VIP-arrangement voor jezelf en vier vriendinnen

Array

In 2008 zijn er Leontiens Ladies Rides in Zwolle (8 juni), Rotterdam (13 juli) en s-Hertogenbosch (21 september). BOVAG is service partner van Leontien en maakt er voor jou en jouw vier beste vriendinnen iets heel speciaals van, want jullie maken voor elke editie kans op een echte VIP-behandeling! 

Klik hier om jezelf
en je vriendinnen
direct op te geven.

Wat kun je winnen?
Geef jezelf en je vriendinnen hier beneden op en win dit unieke arrangement. Jullie dag begint dan met een uitgebreid ontbijt op het gezellige plein bij de start. Tijdens de tocht van 35 of 65 kilometer door de typisch Hollandse landschappen staat er bij de rustplaats een lunch klaar en na de finish is het genieten geblazen met een drankje en een dinerbuffet. Daar barst dan tevens het grote feest los met optredens van diverse bekende artiesten. Natuurlijk gaat er ook een goedgevulde goodiebag en een speciaal shirt mee naar huis en gaan jullie met Leontien van Moorsel op de foto! Deelname aan deze actie is gratis.

In samenwerking met       

BOVAG is service partner van Leontien's Ladies Ride. Bij pech onderweg bel je 026 37 23 222 (lokaal tarief) voor snelle hulp van het BOVAG serviceteam. 

Inschrijven

Voornaam:(*) Achternaam:(*) Straat:(*) Huisnummer:(*) Postcode:(*) Woonplaats:(*) E-mailadres:(*) Telefoonnummer:(*)
Welke vriendinnen neem je mee (voor- en achternaam)?: Vriendin 1:(*) Vriendin 2:(*) Vriendin 3:(*) Vriendin 4:(*) (*) = Verplicht veld Datum: 08-05-2008

Recente artikelen