Informatieavond ziekte van Bechterew van VU medisch centrum

Op woensdagavond 28 mei organiseert het Kenniscentrum voor de ziekte van Bechterew van VU medisch centrum een informatieavond. Onder de titel 'Waarom nog Krom' wordt ingegaan op de symptomen, behandeling en gevolgen in het dagelijks leven van de ziekte van Bechterew. Bechterew-patiënten, hun naasten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom deze avond bij te wonen.

Via presentaties wordt informatie gegeven over wat Bechterew nu precies is, welke symptomen en bijverschijnselen de ziekte kent en of genetische aanleg een rol speelt. Daarnaast wordt ingegaan op de succesvolle behandeling met TNF-blokkers, waarmee in VUmc inmiddels ruim vijf jaar ervaring is opgedaan. Ook een patiënt deelt zijn ervaringen met deze behandeling. Tenslotte geeft de reumaconsulente nog praktische adviezen voor het dagelijkse leven met de ziekte van Bechterew. In de pauze en na afloop van de avond presenteren een aantal organisaties zich op een informatiemarkt.

Datum en tijd:  28 mei, 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Plaats:  VU medisch centrum, Amstelzaal
Toegangsprijs: gratis
Aanmelden: [email protected] (onder vermelding van achternaam, voorletters, straat, postcode, plaats, telefoonnummer, e-mail en aantal personen.

Recente artikelen