Prismant Management Team compleet

Prismant is hét kennis- en expertisecentrum in het hart van de zorg. Zij wil de Nederlandse zorgsector optimaal informeren, adviseren en ondersteunen en daarmee bijdragen aan een goede sturing en kwaliteit van de zorg. Uitgangspunten zijn: objectiviteit, gedegenheid, betrouwbaarheid en onafhankelijkheid

Met het aanstellen van de heer Olivier Marchesini en de heer Ton Leijten is het management team van Prismant per 1 mei 2008 compleet.

Olivier Marchesini is de nieuwe manager voor de afdeling Informatie-expertise. Olivier is  afgestudeerd werktuigbouwkundige aan de Franse Ecole Centrale de Lyon en bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Twente. Hij heeft zich gespecialiseerd in de gezondheidszorg: eerst bij een zorgverzekeraar waar hij successievelijk hoofd ICT, programmamanager en hoofd R&D is geweest en later bij een adviesbureau als consultant voor de verzekering- en gezondheidszorgmarkt. Als manager Informatie-expertise zal Olivier zich toeleggen op de ontwikkeling van de waarde van registraties en informatie in de zorg. 

Ton Leijten is de nieuwe manager voor de afdeling Arbeidsmarkt en HRM. Ton heeft psychologie gestudeerd in Tilburg en is gepromoveerd in de bedrijfskunde in Twente. Meer dan 20 jaar heeft hij eindverantwoordelijke HR functies bekleed binnen de gezondheidszorg en de lokale en landelijke overheid. Als manager Arbeidsmarkt en HRM  zal hij zich toeleggen op het uitwerken en verbreden van een adequaat HR antwoord op de toenemende marktwerking in de zorg.

Recente artikelen