Apotheekpersoneel krijgt er 3,25 procent per jaar bij

Medewerkers in apotheken krijgen per 1 juli een loonsverhoging van 3,25 procent. Per 1 juli volgend jaar krijgen ze opnieuw 3,25 procent opslag.Dat hebben werkgevers en werknemers in de apotheekbranche vrijdag bekendgemaakt.
De nieuwe cao, waarover de Koninklijke Nederlandse Maatschappij ter Bevordering der Pharmacie, de Associatie van Ketenapotheken, FNV Bondgenoten en CNV Publieke Zaak, een akkoord bereikten, heeft een looptijd van twee jaar, tot 31 maart 2010.

Bron: ANP

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen