Kamervragen over het opzeggen door de BOGIN van het transitieakkoord

0
204

Kamervragen van de leden Zijlstra en Schippers (beiden VVD) aan de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport over het opzeggen door de Bond van de Generieke Geneesmiddelenindustrie Nederland (BOGIN) van het transitieakkoord farmacie. (Ingezonden 20 mei 2008)

  1. Wat is uw reactie op de opzegging van het transitieakkoord door de BOGIN?
  2. Wat zijn hiervan de gevolgen voor de uitvoering van het akkoord? Wat betekent dit voor de premiebetaler? Kunt u dat toelichten?
  3. Wat gaat u doen om ervoor te zorgen dat kosten niet worden verhaald op de premiebetaler?
  4. Is de huidige situatie voor u aanleiding om versneld over te gaan op een nieuw systeem? Zo niet, waarom niet? Zo ja, welk systeem? Wanneer wordt de kamer daarover ingelicht?
Vorig artikelGratis gezondheidsconsult voor 60+ bij Thuiszorg Livio
Volgend artikelMeer medisch zorggebruik door ouderen met een langdurig laag inkomen
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.