Agis sponsort Utrechtse Ambulance Voorziening RAVU

Agis heeft een sponsorovereenkomst voor drie jaar gesloten met de Regionale Ambulance Voorziening (RAV) in de veiligheidsregio Utrecht. Agis heeft veel verzekerden in de provincie Utrecht en werkt met de ambulancedienst en vele andere partijen aan nog betere spoedeisende zorg. Een vertaling van het sponsorschap is dat de 40 ambulances, 6 acute zorg motoren en 4 acute zorg auto´s van de RAVU voorzien zijn van het logo van Agis Zorgverzekeringen.

De RAVU is één van de grootste zelfstandige ambulanceorganisaties van Nederland. Het primaire verzorgingsgebied is de hele provincie Utrecht. De RAVU heeft zich nadrukkelijk ontwikkeld van een vervoersorganisatie naar een patiëntenzorgorganisatie die onderdeel is van de acute ketenzorg.

Sinds jaar en dag wil Agis haar verzekerden voorzien van de beste kwaliteit van zorg. Dit geldt ook voor spoedeisende zorg. Samen met huisartsen, ziekenhuizen, ambulancedienst RAVU, apothekers, thuiszorginstellingen en instellingen voor geestelijke gezondheidszorg werkte Agis in 2006 en 2007, zij aan zij met CliëntenBelang Utrecht, aan het herorganiseren van de spoedeisende zorg in de provincie Utrecht.

Bron: Agis 

Recente artikelen