InWork legt RODE loper uit voor nieuwe medewerkers

Array

Er komen steeds meer RED producten op de markt: producten waarvan een deel van de opbrengst gebruikt wordt voor de bestrijding van HIV en aids in Afrika. Ook InWork Detachering levert een kleine bijdrage aan dit initiatief door nieuwe medewerkers een Ipod Shuffle RED cadeau te geven.

De organisatie (Product) RED is in 2006 opgericht door Bobby Shriver en Bono, de wereldberoemde zanger van U2. Doel van deze organisatie is om het bedrijfsleven te betrekken bij de strijd tegen HIV en aids. Internationale bedrijven, waaronder Motorola, American Express, Gap, Emporio Armani, Converse, Hallmark, Apple, Dell en Microsoft brengen inmiddels RED producten op de markt.
 
Een percentage van de winst die op RED producten en diensten wordt gemaakt gaat naar het Wereldfonds. Inmiddels hebben de RED partners meer dan 100 miljoen dollar gedoneerd. Deze opbrengst is reeds gedeeltelijk besteed aan HIV/aids programma’s in Rwanda, Swaziland, Ghana en Lesotho. De programma’s richten zich voornamelijk op de gezondheid van vrouwen en kinderen.
 
Product (RED) is géén liefdadigheidsinstelling waar je geld aan kunt doneren. Het is een economisch initiatief gericht op de bewustwording van consumenten: zonder dat het je iets extra’s kost, kun je een RED product kopen in plaats van een niet-RED product. En dat zou iedereen moeten doen! Dus al past de limoengroene iPod Shuffle beter bij de huisstijl van InWork: iedereen die zijn CV upload om in aanmerking te komen voor het MBO traineeship systeembeheer krijgt gratis een iPod Shuffle RED!
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen