Daphne Deckers op Vrouw-Moeder-Kind-Beurs in MMC

Array

Zaterdag 14 juni 2008 organiseren de gynaecologen en kinderartsen van Máxima Medisch Centrum een Vrouw-Moeder-Kind-Beurs voor zwangeren en jonge ouders. Tijdens dit evenement staat het thema ‘Máximaal bevallen in Máxima Medisch Centrum!’ centraal. Het evenement vindt plaats van 12.00 – 17.00 uur in Máxima Medisch Centrum, locatie Eindhoven en de toegang is gratis. 

Tijdens de Vrouw-Moeder-Kind-Beurs geven gynaecologen, verloskundigen, kraamverzorgsters en kinderartsen van het MMC vier presentaties over voor u relevante onderwerpen. Na iedere presentatie is er de mogelijkheid om uw vragen te stellen en over deze onderwerpen te discussiëren. Daphne Deckers verzorgt deze dag speciaal voor u een lezing over ‘de geboorte van een moeder’.

Daarnaast vindt u bij de vele stands relevante informatie en producten. Denkt u hierbij aan gezond leven tijdens de zwangerschap, voeding, verzorging van uw baby en nog veel meer.

Aanmelden
Kom naar de Vrouw-Moeder-Kind-Beurs en meld u direct aan via onze website www.mmc.nl. Toegang is gratis, maar beperkt. Dus wees er snel bij!
 
Wilt u meer weten over de Vrouw-Moeder-Kind-Beurs ‘Máximaal bevallen in Máxima Medisch Centrum!’? Neemt u dan contact op met de polikliniek gynaecologie (040) 888 84 83.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen