Sport & Zaken Bedrijfssport gaat medewerkers Agis in beweging brengen

Vanaf 9 juni begint Agis met een uitgebreid bedrijfssportprogramma om het enthousiasme van haar medewerkers voor sport aan te wakkeren. Sport & Zaken zal 90 clinics in verschillende balsporten voor de zorgverzekeraar faciliteren op de locaties Amersfoort en Leeuwarden. Doel is om minstens 60% van de medewerkers van Agis met deze sporten in aanraking te brengen.

Stimulans
Agis probeert op een positieve manier haar verzekerden aan te zetten tot gezond gedrag. Uiteraard wil Agis ook haar eigen medewerkers stimuleren om gezond te leven en meer te bewegen. Om dit doel te realiseren wil Agis de sportbeoefening onder haar medewerkers bevorderen.

Agis heeft Sport & Zaken gevraagd een voorstel te doen om het enthousiasme van haar medewerkers voor verschillende sport te vergroten. Door het aanbieden van clinics EasyFIT en Volleyfit verwacht Sport & Zaken de doelstelling van Agis een stap dichterbij te brengen.

Kennismaking
EasyFIT en Volleyfit zijn programma’s van respectievelijk het Koninklijke Nederlandse Korfbal Verbond en de Nederlandse Volleybal Bond. Medewerkers van alle niveau’s worden op een prettige en ontspannen manier in aanraking gebracht met verschillende balsporten. Beide programma’s zijn daarnaast gericht op het verbeteren van gezondheid en conditie.

Evaluatie programma
Omdat de interne Arbodienst van Agis voorafgaand aan het traject onderzoek heeft gedaan naar de gezondheid van de medewerkers, kunnen de resultaten van het programma na afloop geëvalueerd worden. Met dit Bedrijfssport programma van Sport & Zaken zijn de medewerkers van Agis straks verzekerd van een inspirerend sportaanbod.

  • Bedrijfssport: aanbod in 13 verschillende sporten.
  • Aanvullende diensten: sportmedische keuringen, presentaties, workshops.
  • Voorlichting en advies op het gebied van bedrijfssport.
  • Inventarisatie van wensen en behoeften, sportachtergronden en gezondheidssituaties van medewerkers.
  • Evaluatie van bedrijfssport programma’s.

Een uitgebreide omschrijving van de Bedrijfssportprogramma’s is te zien op de website

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen