Medpedia wordt de standaard voor de medische wereld

0
184

Internetondernemers slaan de handen ineen met medische professionals om een online encyclopedie te creëren met gezondheidsinformatie. De site is bedoeld voor medische professionals en organisaties.

Het Medpedia Project

Vandaag werd aangekondigd dat 's werelds grootste online encyclopedie voor medische toepassingen Medpedia gaat heten . Artsen, de medische opleidingen, de ziekenhuizen, de gezondheidsorganisaties en de volksgezondheidsberoeps melden zich nu aan om de meest uitvoerige medische database te bouwen. In de wereld voor informatie over gezondheid, geneeskunde en het lichaam ienhousiast gereageerd op de initiatieven. Deze medische vraagbaak zal officieel aan het eind van 2008 worden gelanceerd, en een voorproefje is vandaag beschikbaar op www.medpedia.com. De site komt er uit te zien als Wikipedia, maar alleen nauwkeurig gescreende professionals mogen informatie op de site toevoegen en veranderen, zo meldt iHealthBeat.

http://www.medpedia.com/index.php/Special:Press