Nordic walking of sportief wandelen of rennen voor het Verbeeten Fonds!

Array

Het is weer zover! Op zondag 7 september vindt de Brabantse Dagblad Tilburg Ten Miles plaats. Een hardloopevenement waarbij het gaat om presteren in gezelligheid en geld inzamelen voor het goede doel. Tienduizenden toeschouwers omzomen het parcours, straten zijn feestelijk versierd, tientallen looporkestjes ondersteunen de deelnemers.

Dit jaar wordt het extra bijzonder, want u kunt het Verbeeten Fonds steunen! Het Verbeeten Fonds is opgericht ten behoeve van ondersteuning van wetenschappelijk onderzoek naar middelen en behandelmethoden tegen kanker binnen het Dr. Bernard Verbeeten Instituut die niet uit het reguliere budget of anderszins kunnen worden gefinancierd.

Schrijf nu in!
Stuur een email naar [email protected] met uw naw-gegevens, de keuze voor 10 km of 16 km en uw maat shirt.
Alle deelnemers ontvangen een gesponsord Verbeeten dry-fit shirt om tijdens deze sportieve dag te dragen.

Mocht je niet mee kunnen of willen doen aan de TTM-hardloopwedstrijd, dan kun je het Verbeeten Fonds ook steunen door zaterdag 6 september mee te doen aan de TTM-wandeltocht over 5 of 10 Engelse Mijlen (8 of 16 km). Je kunt meedoen aan Nordic Walking of aan het sportief wandelen.

Meelopen?
Stuur een email naar [email protected] met je naw-gegevens, je maat shirt en het aantal km dat je wilt lopen. Alle deelnemers ontvangen voor de wedstrijd een echt Verbeeten Fonds shirt, geschonken door de sponsors! Inschrijven kan tot 15 augustus. Er zijn geen kosten aan verbonden. Annuleren gaat op dezelfde manier als de hardloopwedstrijd! Wel verwachten we van de lopers op zaterdag dat ze op zondagochtend in Verbeeten Fonds shirt aanwezig zijn voor een fotoshoot als een cheque met de opbrengst van de actie aan het Fonds zal worden overhandigd.

Algemene informatie over de Tilburg Ten Miles kunt u vinden op www.tilburgtenmiles.nl

Team Verbeeten Ten Miles

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen