Huisartsenpost Nieuwegein: nieuwe locatie, hetzelfde adres

Array

Vanaf 4 augustus a.s. is er in Nieuwegein één loket voor patiënten die acute zorg nodig hebben in de nachturen. Hiermee is een eerste stap gezet in de nauwere samenwerking tussen de afdeling Spoedeisende Hulp van het St. Antonius Ziekenhuis en Huisartsenpost Nieuwegein.

De post die voorheen gevestigd was in het St. Antonius Ziekenhuis, heeft nu een eigen locatie gekregen op het terrein van het ziekenhuis. Via de bewegwijzering bij het ziekenhuis vinden patiënten eenvoudig hun weg naar de nieuwe plek.

Het adres blijft gelijk:
Koekoekslaan 1
3435 CM Nieuwegein
telefoon 0900 – 420 1 420.

In de afgelopen maanden is hard gewerkt om de nieuwe locatie van Huisartsenpost Nieuwegein optimaal in te richten voor een goede huisartsenzorg. Patiënten worden direct na binnenkomst ontvangen aan de balie waar een doktersassistente het eerste aanspreekpunt is en zij de aankomst van de patiënt registreert. In de nieuwe opzet van de balie heeft de doktersassistente bovendien zicht op de wachtkamer. Hierdoor kan zij snel ingrijpen wanneer een patiënt in de wachtkamer plotseling onwel wordt.
Een ander voordeel van de nieuwbouw is de werkomgeving zelf: licht, lucht en ruimte. Bij de inrichting van de post is veel aandacht besteed aan deze factoren. Mede hierdoor ademt de ruimte een frisse en open sfeer uit, wat zowel de patiënten als de huisartsen en overige medewerkers ten goede komt.   
 
Huisartsenpost Nieuwegein is er voor inwoners en bezoekers van Nieuwegein, Benschop, Hagestein, Hei en Boeicop, Jaarsveld, Lexmond, Lopik, Lopikerkapel, Tull en ’t Waal, Vianen, IJsselstein en Zijderveld.

 

Acute zorg nodig buiten kantooruren?

  • Bel altijd eerst met de Huisartsenpost: 0900 – 4201420 (€ 0,10 p/m)
  • Tussen 23.30 en 08.00 uur meldt u zich bij de balie van de Spoedeisende Hulp van het St. Antonius
    Ziekenhuis.
  • In de avonduren van 17.00 tot 23.30 uur en overdag op zaterdag, zon- en feestdagen meldt u zich bij de Primair Huisartsenpost op het terrein van het St.Antonius Ziekenhuis.

Locatie

De Huisartsenpost bevindt zich op het terrein van het St. Antonius Ziekenhuis.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Huisartsenpost Nieuwegein: nieuwe locatie, hetzelfde adres"

  1. Geachte heer of mevrouw,Ik ben zondag om 20.00 uur op de huisartsenpost geweest en heb medicijnen gekregen. Die zijn heel goed  aangeslagen, en mijn klachten zijn bijna verholpen!Hartelijk dank aan de vrouwelijke arts die me uitstekend heeft geholpen. Ik ben nu weer onder behandeling van mijn huisarts, hij vond de keuze van de antibiotica uitstekend! Heel veel dank aan de arts die me heeft geholpen!! Met vriendelijke groet,Luuk Verhoef

Comments are closed.

Recente artikelen