Ome Willem bij MMC tijdens opening van de kinder-OK

Array

Ome Willem geeft speciale voorstelling voor kinderen in MMC.

Zaterdag 30 augustus 2008 is de officiële opening van de nieuwe OK voor kinderen in Máxima Medisch Centrum, locatie Veldhoven. Alle kinderen en ouders zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en kunnen een kijkje nemen op onze OK. Na de rondleiding is er een speciale voorstelling met Ome Willem. De voorstelling is in het  Auditorium.

Programma
10:30 uur 
officiële opening op OK
10:45 uur 
rondleiding over OK
11:30 uur 
koffie, thee of ranja op het Plein
12:00 uur
Voorstelling voor kinderen in het Auditorium door Ome Willem  
12:30 uur  
Einde
                                                                  
Datum
Zaterdag 30 augustus 2008

Locatie
OK en Auditorium (bij de hoofdingang links, zie bewegwijzering)
Máxima Medisch Centrum, locatie Veldhoven
De Run 4600
5504 DB Veldhoven

Routebeschrijving klik hier

Tijd
Van 10:30 uur tot 12.30 uur
 
Aanmelden

Kom naar de officiële opening van de kinder-OK en meldt u direct aan via onderstaand aanmeldformulier. Toegang is gratis en vanaf 10.15 uur bent u van harte welkom op onze OK, locatie Veldhoven.

Aanmelden

Meer informatie
Wilt u meer weten over de opening van de kinder-OK? Dan kunt u contact opnemen met het Patiënteninformatiecentrum: (040) 888 9472.

Bron: MMC 

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen