Hospidis.nl richt zich op veiligheid medische hulpverlener

1
233

Specialist in farmaceutische en cosmetica-verpakkingen Aluglas heeft een nieuwe divisie aan het bedrijf toegevoegd: Hospidis.nl. Deze afdeling richt zich op de inkoop en verkoop van medische verpakkingen, hulpmiddelen voor het toedienen van medicijnen, persoonlijke beschermingsproducten en disposables. Belangrijk uitgangspunt bij het samenstellen van het assortiment is de veiligheid van de medische hulpverlener en de patient. De kracht van de nieuwe verkooptak ligt in de combinatie van een brede range kwalitatief hoogwaardige producten, korte levertijden, scherpe prijzen en gedreven deskundige medewerkers. Hospidis.nl wil zich ontwikkelen tot totaalleverancier voor ziekenhuizen, ziekenhuisapotheken en zorginstellingen. Hiervoor zal het leveringspakket de komende tijd verder worden uitgebreid.

Veilig medicijngebruik

Een belangrijke fabrikant van Hospidis.nl is Medimop Medical Projects Ltd., een bedrijf van West Pharmaceutical Services, Inc. West en haar dochteronderneming Medimop zijn wereldwijd marktleiders als het gaat om de ontwikkeling en productie van geavanceerde hulpmiddelen voor steriele bereiding en toediening van injecteerbare medicijnen. Het Medimop-assortiment bestaat uit producten voor naaldloze toediening, veilige en efficiente aansluiting en menging en filtratie van injecteerbare medicijnen vanuit vials, zakken, ampullen en injectiespuiten. De producten zijn eenvoudig in gebruik en bevorderen de veiligheid. Bovendien passen ze op bestaande medicijnverpakkingen, zodat er geen kostbare aanpassingen nodig zijn in het productie- en registratieproces.


Producten Medimop

Het Medimop-pakket bevat de volgende productlijnen:
• MixJect®: de ideale oplossing voor het per stuk prepareren van poedermedicijnen die moeten worden opgelost in een voorgevulde injectiespuit.
• Mix2Vial™: een tweezijdig mechanisme dat het mogelijk maakt de verdunvloeistof snel over te brengen in vacuum-medicijnflesjes. Het gemengde medicijn is vervolgens eenvoudig over te brengen in een injectiespuit (foto).
• Adapters: verbindingsoplossing om een product vanuit een vial snel over te brengen.
• Naaldloze transfersystemen: voor het eenvoudig overbrengen van een verdunvloeistof in een vial.
• Clip’n’Ject®: maakt het mogelijk vriesdroogproducten gemakkelijk en accuraat samen te stellen en direct toe te dienen.
• Ampullenadapters: voor een snel en veilig opzuigen van een vloeistof vanuit een glazen ampul zonder gebruik van een naald.

Persoonlijke bescherming

Naast specialistische verpakkingen en medicijntoedieningsproducten levert Hospidis.nl ook disposable producten voor de persoonlijke bescherming van de zorgverlener en patient. Hygiene, infectiepreventie en gebruiksgemak zijn de uitgangspunten bij het samenstellen van dit pakket.

1 REACTIE

Comments are closed.