Hospidis.nl richt zich op veiligheid medische hulpverlener

Array

Specialist in farmaceutische en cosmetica-verpakkingen Aluglas heeft een nieuwe divisie aan het bedrijf toegevoegd: Hospidis.nl. Deze afdeling richt zich op de inkoop en verkoop van medische verpakkingen, hulpmiddelen voor het toedienen van medicijnen, persoonlijke beschermingsproducten en disposables. Belangrijk uitgangspunt bij het samenstellen van het assortiment is de veiligheid van de medische hulpverlener en de patient. De kracht van de nieuwe verkooptak ligt in de combinatie van een brede range kwalitatief hoogwaardige producten, korte levertijden, scherpe prijzen en gedreven deskundige medewerkers. Hospidis.nl wil zich ontwikkelen tot totaalleverancier voor ziekenhuizen, ziekenhuisapotheken en zorginstellingen. Hiervoor zal het leveringspakket de komende tijd verder worden uitgebreid.

Veilig medicijngebruik

Een belangrijke fabrikant van Hospidis.nl is Medimop Medical Projects Ltd., een bedrijf van West Pharmaceutical Services, Inc. West en haar dochteronderneming Medimop zijn wereldwijd marktleiders als het gaat om de ontwikkeling en productie van geavanceerde hulpmiddelen voor steriele bereiding en toediening van injecteerbare medicijnen. Het Medimop-assortiment bestaat uit producten voor naaldloze toediening, veilige en efficiente aansluiting en menging en filtratie van injecteerbare medicijnen vanuit vials, zakken, ampullen en injectiespuiten. De producten zijn eenvoudig in gebruik en bevorderen de veiligheid. Bovendien passen ze op bestaande medicijnverpakkingen, zodat er geen kostbare aanpassingen nodig zijn in het productie- en registratieproces.


Producten Medimop

Het Medimop-pakket bevat de volgende productlijnen:
• MixJect®: de ideale oplossing voor het per stuk prepareren van poedermedicijnen die moeten worden opgelost in een voorgevulde injectiespuit.
• Mix2Vial™: een tweezijdig mechanisme dat het mogelijk maakt de verdunvloeistof snel over te brengen in vacuum-medicijnflesjes. Het gemengde medicijn is vervolgens eenvoudig over te brengen in een injectiespuit (foto).
• Adapters: verbindingsoplossing om een product vanuit een vial snel over te brengen.
• Naaldloze transfersystemen: voor het eenvoudig overbrengen van een verdunvloeistof in een vial.
• Clip’n’Ject®: maakt het mogelijk vriesdroogproducten gemakkelijk en accuraat samen te stellen en direct toe te dienen.
• Ampullenadapters: voor een snel en veilig opzuigen van een vloeistof vanuit een glazen ampul zonder gebruik van een naald.

Persoonlijke bescherming

Naast specialistische verpakkingen en medicijntoedieningsproducten levert Hospidis.nl ook disposable producten voor de persoonlijke bescherming van de zorgverlener en patient. Hygiene, infectiepreventie en gebruiksgemak zijn de uitgangspunten bij het samenstellen van dit pakket.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Hospidis.nl richt zich op veiligheid medische hulpverlener"

  1. Redactie Medicalfacts/JB

    test8

Comments are closed.

Recente artikelen