Medicore helpt het VTCI ambities waar te maken

Array

Het VTCI heeft gekozen voor de innovatieve administratieve en financiele software van Medicore. Hierdoor weet VTCI zich verzekerd van een volledige ondersteuning van alle bedrijfsprocessen, zodat het zich ongestoord kan richten op de unieke activiteiten die het voor haar clienten ontplooit.


VTCI is ontstaan uit onvrede over de wijze waarop oude en jonge veteranen met posttraumatische stressstoornis worden behandeld. ‘Wij zijn een jonge en dynamische aanbieder met een zeer specifieke tak binnen de GGZ’, zegt algemeen directeur Cindy Hoefnagels. ‘De toestroom van veteranen met posttraumatische stressstoornis zorgt ervoor dat wij snel moeten kunnen groeien om aan de vraag te kunnen voldoen. Hierbij willen wij niet gehinderd worden door administratieve rompslomp of door bedrijfsprocessen die door onduidelijkheid en complexiteit veel te tijdrovend worden. Wij hadden daarom dringend behoefte aan een bedrijf dat ons hierin kan faciliteren. Het volledige dienstenpakket van Medicore biedt ons precies wat we op dit moment zoeken.’

‘VTCI werkt volgens een fantastisch en uiterst innovatief concept’, zegt Boris Hololtcheff. ‘Zoiets past bij Medicore, want wij zijn zelf ook voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om onze clienten in de zorg verder te helpen. Wij zijn dan ook uitermate trots dat VTCI voor ons heeft gekozen en we weten zeker dat we deze aanbieder effectief en efficient kunnen ondersteunen om haar ambities waar te maken.’ Het Veterans

Total Care Institute (www.vtci.nl) heeft in samenspraak met een aantal internationale partners een specifiek, op de doelgroep veteranen, dienst– en oorlogsslachtoffers, gericht diagnose- en behandelmodel ontwikkeld: PTTS total care. Dit model houdt in dat niet alleen de client maar ook het gezin actief wordt betrokken bij de behandeling. Het ultieme doel is dat de client weer de autonome rol in gezin en maatschappij zal kunnen gaan innemen.


Medicore (www.medicore.nl) is een jong en snel groeiend bedrijf dat naam gemaakt heeft met de ontwikkeling van software die precies aansluit bij de behoeften van de zorgaanbieders. Het Medicore Informatie Systeem is een uniek en allesomvattend softwarepakket voor logistieke en administratieve steun dat de gebruiker in staat stelt snel en adequaat in te spelen op de veranderende eisen in de hedendaagse gezondheidszorg. In het Medicore Informatie Systeem komen modulegewijs alle zaken bij elkaar die in dit kader van onmisbaar belang zijn: patientenregistratie, planning, behandelingenregistratie, elektronische aanleveringen aan zorgverzekeraars, digitale dossiervorming en debiteurenbeheer. Bovendien is het goed op de hoogte van de actuele wijzigingen in de wet- en regelgeving, zodat het zorgaanbieders goed kan ondersteunen bij de behandelingenregistratie.


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Medicore helpt het VTCI ambities waar te maken"

  1. Geachte Medicore,Zijn jullie al op dehoogte van de laatste ontwikkelingen van het VTCI!?!? Ik neem aan van niet, maar zijn jullie ook van plan de gedupeerde te helpen van het VTCI?

Comments are closed.

Recente artikelen