Bijeenkomst over mantelzorg

0
171

Op 25 augustus organiseert de gemeente in het gemeentehuis de bijeenkomst ‘Zorg-in-zicht, straks in Haaksbergen?’. Het thema van de bijeenkomst is de toekomst van de zorg in Haaksbergen. Allerlei maatschappelijke instellingen, maar ook enkele mantelzorgers zijn hiervoor uitgenodigd.

De problematiek die daarbij aan de orde komt is het tekort, dat landelijk en in Haaksbergen dreigt te ontstaan aan mantelzorg maar óók aan professionele hulp. Verschillende deskundigen laten hun licht schijnen over het onderwerp. Vervolgens wordt gedisussieerd over richtingen voor mogelijke oplossingen. Uiteindelijk moet er nieuw beleid komen voor mantelzorg met een sluitende aanpak. Meer informatie is te verkrijgen bij Hans van der Schaaf van de afdeling Welzijn, telefoon (053) 573 45 67.

Vorig artikelNieuw fenomeen: Bevallingscoach
Volgend artikelCDA wil onderzoek inspectie naar reanimatiestop
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.