iSOFT twee nieuwe Informatie en Managementsystemen voor de diagnostiek in Nederland: LabCentre en RadCentre

Array

Op 28 oktober 2008 introduceert iSOFT twee nieuwe Informatie en Managementsystemen voor de diagnostiek in Nederland: LabCentre en RadCentre. Deze systemen hebben zich ruimschoots bewezen in de landen om ons heen. Graag nodigen wij u uit om op 28 oktober in een informele setting kennis te nemen van het nieuwe LIMS en RIS dat ons land rijker is geworden.
Meld u vandaag nog aan voor de introductie van LabCentre en RadCentre op dinsdag 28 oktober bij Burggolf te Wijchen.

LabCentre
Een modern gegevensverwerkend systeem in uw laboratorium gaat veel verder dan het koppelen van analyseapparatuur, systeemondersteunde diagnosedefinities en statistische registratie van routinetaken. In het
middelpunt staat tegenwoordig het instellen van een optimale organisatie, gekoppeld aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitsstandaarden.

RadCentre
iSOFT biedt een procesgeorienteerde softwareoplossing die speciaal op de eisen van de radiologie-afdeling is toegespitst. Dit garandeert een efficiente organisatie en communicatie van het complete radiologieproces. Er is ook speciale aandacht voor specifieke werkgebieden zoals nucleaire geneeskunde, radiotherapie, mammografie en pathologie. RadCentre is in de praktijk diep geïntegreerd met vele PACS systemen van verschillende leveranciers.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen