Jonge PSV fans doen aftrap zoncampagne met Sjonnie Shadow

Array

Vandaag heeft Sjonnie Shadow samen met 600 jeugdige PSV-fans de aftrap gedaan voor de zoncampagne. De theatervoorstelling over zon en spelen met Sjonnie Shadow in de hoofdrol ging deze middag in première bij de PSV Phoxy club.
Sjonnie gaf samen met PSV mascotte Phoxy en een groot aantal PSV-spelers ook het startsein voor de sponsorloop van de PSV Phoxy club. De enthousiaste jonge fans van de kersverse landskampioen hebben daarmee € 25.818 voor KWF Kankerbestrijding bijeengelopen.

Sjonnie Shadow
Tijdens de zomermaanden gaat Sjonnie Shadow op tournee met zijn eigen theatervoorstelling over zon en spelen. Kinderen leren zich zo spelenderwijs te beschermen tegen de zon. Deze gratis voorstelling trekt langs scholen, pretparken en andere zomerlocaties. Op de actiesite http://www.sjonnieshadow.nl kunnen kinderen en hun ouders/verzorgers terecht voor zonnetips, een huidtypetest, schaduwspelletjes en een prijsvraag.

Zoncampagne
Met de KWF-zoncampagne worden kinderen en hun ouders/verzorgers gestimuleerd om zich beter te beschermen tegen de zon. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat dit hard nodig is: Ongeveer de helft van alle kinderen verbrandt minstens 1 keer per jaar door de zon; 1 op de 10 kinderen zelfs 3 keer of vaker. De kans op het krijgen van huidkanker op latere leeftijd neemt toe als iemand als kind vaker is verbrand.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen