Trainen met Leontien van Moorsel en je iPod

Array
Deze maand wordt er een nieuwe manier geïntroduceerd om aan je conditie te werken: Training with the Stars. In samenwerking met Leontien van Moorsel, Gianni Romme en enkele gerenommeerde sportartsen hebben de initiatiefnemers een persoonlijk trainingsprogramma gemaakt, van acht trainingen van vijftig minuten.

 De trainingen kunnen worden gedownload van internet en op een mp3-speler gezet. Iedereen die meer wil bewegen kan met dit programma gaan lopen, rennen, fietsen of op de hometrainer stappen. Het programma is onafhankelijk van niveau omdat Training with the Stars werkt met
hartslagzones. Met Training with the Stars ga je lekker sporten wanneer jij het wil. Op basis van een doordacht programma en met perfecte muziek zorgen wij ervoor dat jij in super shape komt. Daarbij staan motivatie en vooral plezier voorop!

Soortgelijke programma’s zijn zeer populair in Amerika en nu voor het eerst ook in Nederland verkrijgbaar. De doelgroep van Training with the Stars zijn ‘gewone’ mensen tussen de 20
en 60 jaar die in hun eigen tijd willen sporten om hun algemene conditie te verbeteren. Door de combinatie te maken van bewegen en entertainment, wordt de drempel voor veel mensen verlaagd en zullen zij meer en vaker gaan bewegen.

Klik hier voor de website van Training with the Star

Leontien's ladies ride

Training with the Stars is aanwezig bij de Leontien’s Ladies Ride. Kom naar de Parade in Den Bosch en ontmoet het Training with the Stars promotieteam!

 


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen