Onlineziektekosten.nl geeft via stichting korting op zorgverzekering

Array

Steeds meer mensen klagen over de stijgende kosten voor de zorgverzekering. Dit zal ertoe leiden dat er dit jaar meer mensen dan ooit tevoren zullen wisselen van zorgverzekeraar. De website www.onlineziektekosten.nl biedt consumenten de mogelijkheid om de verschillende zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken. Samen met de Stichting Leven Zonder Zorg heeft de website zelfs een korting weten te regelen bij de grote zorgverzekeraars. De korting kan per verzekerde zelfs oplopen tot circa Eur 100,- per jaar.

Vorige jaar wisselde ruim 7% van de verzekerden van zorgverzekeraar. Dat percentage zal naar verwachting dit jaar tot 9% stijgen. Veel mensen zijn van plan om te gaan shoppen om zodoende een zorgverzekering te vinden die meer op hun wensen (lees: portemonnee) aansluit. De website www.onlineziektekosten.nl, een initiatief van de Stichting Leven Zonder Zorg, biedt verzekerden de mogelijkheid om snel en gericht een vergelijking te maken tussen de verschillende aanbieders.



Via de stichting mag de website zelfs korting geven op de verzekeringen van Trias, Avéro Achmea, Delta Lloyd, ONVZ en Fortis. De korting kan per volwassene oplopen tot circa Eur 100,- per jaar. De Stichting Leven Zonder Zorg is in januari 2006 opgericht. Sindsdien heeft de stichting ruim 8.000 leden binnengehaald, een aantal dat bovendien nog steeds explosief groeit.

Meer informatie: www.onlineziektekosten.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen