Nieuw voedingssupplement voor artritis en artrose

0
256

Vanaf deze week is Cartixan-4(TM) te koop bij drogisterijen, gezondheidswinkels en apotheken. Cartixan-4 is een nieuw baanbrekend voedingssupplement gericht op mensen met gewrichtsontstekingsklachten, zoals bij artritis en artrose. In Cartixan-4 zit MPC-4, een extract voor de behandeling van gewrichtsontstekingen dat wordt gewonnen uit een Mediterrane eetbare plant.


De werking van de stof MPC-4 is onderzocht door prof. Dr. Vicente Micol van de universiteit van Alicante in Spanje. Uit onderzoek van de fabrikant kwam naar voren dat het percentage pijn- en stijfheidsklachten bij patienten die MPC-4 gebruiken na 8 weken met zo’n 60% is verminderd ten opzichte van een groep patienten die een placebo kreeg.”

Het plantextract MPC-4 bevat de volgende bestanddelen: natuurlijke oligosaccharides, flavonoïden, derivaten van cafeïne zuur, tanninen, polysaccharides en organische zuren. Naast MPC-4 bevat Cartixan-4 ook visolie, dat rijk is aan omega-3 vetzuren.

PK Benelux ontwikkelt, verpakt en positioneert producten op de nationale en internationale gezondheids- en wellnessmarkt. De ontwikkeling en productie geschiedt volgens strenge kwaliteitseisen, onder apothekerstoezicht, waarna de producten in eigen huis verpakt worden en met een 24-uurs levering worden verstuurd naar drogisterij, parfumerie, apotheek en gezondheidswinkel.

Vorig artikelLoket ZorgInnovatieWijzer
Volgend artikelReactie Cliniclows op plotseling overlijden Tom Voûte
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.