Huisartsenbeurs 8 november: ‘Booming Business, 1e lijn centraal’

Array

Op zaterdag 8 november 2008 vindt in Ahoy Rotterdam de Huisartsbeurs, met het thema  ‘Booming Business, 1e lijn centraal’ plaats. De beurs wordt om 9.30 uur geopend door Minister Ab Klink. De beurs is gratis toegankelijk,


De Huisartsbeurs 2008 is een eendaagse, gratis toegankelijke vakbeurs waar kennis, kunde, ervaring, producten en diensten op het gebied van de huisartsenzorg in Nederland worden gedeeld. In juni wordt het gehele geaccrediteerde programma met lezingen, debatten en workshops bekend gemaakt. Via de website http://www.huisartsbeurs.nl// wordt het geaccrediteerde programma bekend gemaakt.

De titel ‘Booming Business’ geeft aan dat de vraag naar eerstelijnszorg sterk toeneemt en dat talrijke nieuwe ontwikkelingen op stapel staan. De beurs van 2008 laat zien hoe huisartsen kunnen omgaan met de kansen en bedreigingen die uit deze nieuwe ontwikkelingen voortkomen.


De Huisartsbeurs wordt voor de zesde keer georganiseerd door de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV). Het is een eendaagse, gratis toegankelijke congresbeurs waar kennis, kunde, ervaring, producten en diensten op het gebied van eerstelijnszorg en in het bijzonder de huisartsenzorg in Nederland wordt gedeeld.


Ook het inhoudelijke programma is niet alleen bedoeld voor huisartsen, want bij een groot gedeelte kan het hele praktijkteam aansluiten. Er zijn maar liefst 2 lezingen, 3 debatten en 45 workshops waarvoor u zich kunt inschrijven. Per persoon kunt u zich inschrijven voor maximaal twee onderdelen.

Er zijn maximaal vijf accreditatiepunten te behalen op de Huisartsbeurs 2008. Drie van deze punten ontvangt u voor uw aanwezigheid op de beurs. De andere twee punten kunt u ‘verdienen’ door uw aanwezigheid bij de inhoudelijke sessies (lezing, debat of workshop). Voor elk onderdeel krijgt u één accreditatiepunt. De punten worden alleen toegekend als u zich inschrijft en daadwerkelijk aanwezig bent.

Voor het eerst in de geschiedenis van de Huisartsbeurs is deze ook voor de leden van de NVDA en de V&VN geaccrediteerd.

Op deze site kunt u zich registreren en leest u alles over het programma van 2008.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen