E-learning bijwerkingen voor apothekers

Array

Lareb heeft in samenwerking met CME-Online een nieuwe cursus Bijwerkingen van geneesmiddelen ontwikkeld. Naast de al bestaande cursussen voor huisartsen en verpleeghuisartsen is er nu een specifieke cursus gericht op apothekers.

De cursus is goedgekeurd door accreditatiecommissie van de KNMP. Apothekers ontvangen bij het volledig doorlopen van de cursus 0.25 punt. Deze cursus wordt gratis aangeboden via de website van CME-online.
Meer informatie: http://apotheker.cme-online.nl/


CME-Online nascholing volgt u wanneer het u uitkomt en in uw eigen tempo. U heeft geen reistijd en u krijgt per abonnement de keuze uit een groot aantal geaccrediteerde cursussen. CME-Online biedt de mogelijkheid om de leerstof te printen zodat u de studiestof rustig kunt doorlezen zonder dat u online hoeft te zijn. Het programma voert u vervolgens middels toetsvragen soepel door de leerstof. Zo krijgt u voortdurend feedback op uw antwoorden waarmee u direct uw kennis kunt vergroten. Als u een cursus met goed gevolg aflegt, worden automatisch uw accreditatiepunten opgeslagen. De door u met goed gevolg afgelegde cursussen worden maandelijks doorgegeven aan de KNMP.


Nu gratis cursus Bijwerkingen i.s.m. LAREB!
U kunt nu kennismaken met CME-Online door middel van de gratis cursus ‘Bijwerkingen’. Deze cursus is ontwikkeld in samenwerking met het Nederlands Bijwerkingen Centrum LAREB en is door de KNMP geaccrediteerd voor 0.25 punt.
Om de cursus te volgen, heeft u inlogcodes van Medi-Access nodig zodat wij uw accreditatiepunten kunnen registreren. Wanneer u nog niet over deze inlogcodes beschikt, kunt u deze aanvragen door hier te klikken. Vervolgens kunt u met de verkregen inlogcodes rechtsboven in dit venster inloggen, waardoor u gratis toegang krijgt tot de cursus ‘Bijwerkingen’. De behaalde punten worden door ons doorgegeven aan de KNMP.

Apothekersassistenten gratis
Ook voor de apothekersassistent is een pakket geaccrediteerde cursussen beschikbaar. Bij inschrijving van een apotheker krijgen de apothekersassistenten gratis de beschikking over een eigen pakket.
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen