Rustgevende muziek speciaal gecomponeerd voor de zwangerschap

0
3263

Lovely Pregnancy 1Lovely Pregnancy 2Lovely Pregnancy 3

Speciaal voor de zwangere vrouw componeerde Raimond Lap een 27 tal rustgevende stukken verdeeld over 3 Cd’s, waarbij zijn gevoelige pianoklanken de hoofdrol spelen. Een romantische serie die, volgens Raimond Lap, de zwangere vrouw een muzikale ervaring biedt die een positieve werking kan hebben op de ontwikkeling en het welbehagen van de nog ongeboren baby. Lovely Pregnancy kan volgens hem een centrale rol gaan spelen om te ontspannen en kan zorgen voor een dagelijks moment van serene rust, hetgeen belangrijk is in deze periode. Lovely Pregnancy sluit naadloos aan op zijn speciale muziek voor baby’s (Lovely Baby) welke hij adviseert om te gaan gebruiken vanaf 3 maanden voor de geboorte.


Verkrijgbaar in 60 landen

Raimond Lap die zo’n 20 jaar geleden begon met zijn speciale muziek voor baby’s, heeft inmiddels internationaal zijn sporen verdiend. Miljoenen ouders en baby’s genieten dagelijks van zijn muziek in zo’n 60 landen. Meer informatie: www.lovelypregnancy.com en www.music4babies.com