KOOK: nieuw aanbod voor maaltijd in zorg

Array

Op de Deli XL Foodservice Fair 2008 introduceert groothandel Deli XL, samen met maaltijdenproducent Bonfait, KOOK. Een compleet pakket ambachtelijke, koelverse maaltijden en maaltijdcomponenten dat is afgestemd op de behoeften en smaak van gasten binnen de institutionele wereld. In het productaanbod van KOOK zijn daarbij ook bewuste en verantwoorde keuzes opgenomen, waaronder biologische maaltijdcomponenten. KOOK wordt daarnaast aangevuld met adviezen rondom menuplanning en dietiek. KOOK is daarmee niet alleen een pakket maaltijden, maar een totaaloplossing voor de institutionele keuken.

Assortiment
Bij KOOK staan beleving, gemak en gastvrijheid centraal. Het KOOK-assortiment omvat onder meer soepen, vlees, groenten, sauzen en seizoens- en eenpansgerechten. Altijd eenvoudig te regenereren, in diverse maten gastronormverpakkingen én met een enorme keuze, waaronder biologisch en vegetarisch en vloeibare en gemalen maaltijden speciaal voor patienten met kauw- en slikproblemen.

Voedingsadvies
KOOK omhelst meer dan maaltijden en maaltijdcomponenten, zo kunnen relaties van Deli XL die KOOK afnemen rechtstreeks een beroep doen op voedingsadvies, voor het maken van verantwoorde keuzes voor menuplanning. De KOOK-dietist begeleidt daarbij relaties en geeft antwoord op alle vragen over goede voedingskeuzes. Op deze manier kunnen koks en hoofden voeding in instellingen nog beter rekening houden met zaken als variatie, gezonde voeding, voedselovergevoeligheid, dieten en specifieke wensen.

Gastvrijheid en proeverijen
Op de Deli XL Foodservice Fair laten Bonfait en Deli XL geïnteresseerden kennismaken met het KOOK-concept en aanvullende diensten. Zoals de al genoemde voedingsadviezen, maar ook cursussen over gastvrijheid en presenteren en garneren onder leiding van deskundige culinaire adviseurs. Daarnaast biedt KOOK ook klanttevredenheidsonderzoeken, quickscans en proeverijen. De introductie vindt plaats op de Deli XL Foodservice Fair, het assortiment is exclusief bij Deli XL verkrijgbaar vanaf 24 november.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen