Aanpassing beoordeling resultaten borstkankerzorg Amstelland

Array

Onderzoeksbureau MediQuest en Independer.nl hebben de onderzoeksresultaten ten aanzien van de zorg rondom borstkanker herzien. Op basis van de juiste gegevens is de “score” van Ziekenhuis Amstelland herzien naar 2,5 ster.



Nieuwe informatie over borstkankerzorg Ziekenhuis Amstelland
Gepubliceerd op de website van de Independer op woensdag 17 September 2008 om 16:45 door Marloes de Jong in de rubriek persberichten

Op basis van het onderzoek van onderzoeksbureau MediQuest en Independer.nl over de Borstkankerzorg in Nederland is gebleken dat de informatie die ten aanzien van het Ziekenhuis Amstelland verstrekt was niet correct was. Deze informatie was onttrokken aan www.kiesBeter.nl, de overheidsportal voor informatie over de zorg. Deze site helpt mensen bij het maken van keuzes tussen onder andere ziekenhuizen. Het Ziekenhuis Amstelland, Independer en MediQuest hechten er veel waarde aan dat de informatie die consumenten/patienten hebben om keuzes te maken in de zorg, zo volledig en correct mogelijk is.
Het Ziekenhuis Amstelland en de bij borstkanker behandelingen betrokken specialisten, waren erg verbaasd over de uitkomsten van het onderzoek van MediQuest. Na overleg bleek dat de gegevens op www.kiesBeter.nl niet correct waren. Inmiddels heeft het Amstelland dit aangepast en zijn de gegevens door MediQuest verwerkt. Het Amstelland behaalt een score van 2,5 uit maximaal 4 sterren. Consumenten kunnen de scores van ziekenhuizen vergelijken op www.independer.nl/gezondheidszorg.

Het artikel is geplaatst op:

http://weblog.independer.nl/persbericht/nieuwe-informatie-over-borstkankerzorg-ziekenhuis-amstelland/


Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen