Ook medisch specialisten en zorgmanagers besparen tijd én geld met luisterboeken in mp3

Array

Zorgmanagers en medische professionals kunnen eindelijk luisterboeken over over onder andere management en bedrijfskundige onderwerpen downloaden in mp3-formaat. Webwinkel Luisterrijk biedt vanaf nu een groot aantal luisterboeken in de categorie ‘business en management’ aan als download.

Tijdgebrek is een probleem voor iedere moderne professional. Toch bestaat er grote belangstelling voor managementboeken, getuige de enorme oplage van dit soort titels. Helaas blijven deze boeken net iets te vaak op het nachtkastje liggen. De oplossing is het luisterboek, eenvoudig te beluisteren in de file of tijdens het sporten. Vanaf nu kunnen deze ook worden gedownload via internet, zodat de drukbezette kenniswerker niet meer naar de winkel hoeft te gaan voor een cd. De downloads zijn nog goedkoper ook.

Managementgoeroes
Downloadshop Luisterrijk introduceert vandaag tientallen luisterboeken in de categorie Business en Management. Binnen enkele dagen zal dit aantal titels uitgroeien tot meer dan 140, waarmee Luisterrijk verreweg het grootste aanbod mp3-downloads voor professionals heeft. De luisterboeken, die speciaal voor managers en professionals zijn ingesproken, behandelen de theorieen van vele managementgoeroes. Daarbij valt te denken aan namen als Stephen Covey, Philip Kotler, Ben Tiggelaar en Joep Schrijvers. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer coachend leiderschap, verandermanagement, het beheren van merkwaarde en het inzetten van internetmarketing. Ook praktische trainingen voor professionals zijn als luisterboek te downloaden, bijvoorbeeld over het verbeteren van de ondernemerscapaciteiten, de klantgerichtheid of het presentatievermogen. De professional die zijn drukke werkschema beter in de hand wil krijgen, is goed af met een luisterboek over time management.

Als mp3 downloaden
Luisterrijk heeft contracten gesloten met uitgeverijen MainPress, Het Spectrum, Sdu, Narrator, Letter & Geest en Next Digest om deze luisterboeken te kunnen aanbieden als legale download op internet. Deze uitgeverijen hebben vele jaren ervaring in het produceren en uitgeven van managementtitels. De luisterboeken bij Luisterrijk kunnen als mp3 worden gedownload en kunnen eenvoudig op een mp3-speler of usb-stick worden geplaatst. Steeds meer autoradio’s hebben een usb-aansluiting of aansluiting voor een iPod. Ook het branden van cd’s is mogelijk met de mp3-downloads van Luisterrijk. In veel gevallen worden de integrale teksten meegeleverd als pdf.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen