Adverteren op Medicalfacts.nl

Medicalfacts.nl is een organisatie waar uw medisch nieuws kan lezen en waar u uw nieuws kan aanbieden. Om dit werk te kunnen doen, zijn wij afhankelijk van reclame inkomsten en sponsoren. Wij willen graag met u in contact komen om de mogelijkheden te bekijken.Wij willen graag daarnaast ook graag uw vacatures plaatsen.

Adverteren op Medicalfacts kan op basis van een cpm campagne in combinatie met redactionele ondersteuning van uw banners en advertorials. Daarnaast kunnen we ook altijd een maatwerk campagne maken. Wellicht is het een idee om het artikel wat u naar stuurt te integreren in een campagne waarbij wij ons zullen inspannen om de uw diensten goed te promoten te vervullen.


Medicalfacts heeft dagelijks minimaal 4 berichten in het gezondheidkatern bij googlenews staan. En hierdoor is de kans groot dat ook uw artikel in googlnews terecht komt. Wij helpen u om het artikel zo te optimaliseren dat de kans groot is dat hij door veel andere site wordt opgepikt. Vanwege de grote populariteit onder medici en paramedici, farmaceuten en vele andere zorgverleners is Medicalfacts een prima manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen bij nieuwe en bestaand contacten. Op onze website kan je en bijvoorbeeld verslag te doen van congressen om meer publiciteit te genereren. Of een editorial aanvragen bij onze redactie om jullie diensten onder de aandacht te brengen.Sinds een half jaar is onze clickthrough rate maar liefst 5,5 % (adsense stats)

Medicalfacts.nl is website die steeds populairder is geworden onder zorgverleners om digitaal informatie en nieuws te lezen. Medicalfacts.nl is een medische nieuwssite gericht op professionals in de zorg, die sinds augustus 2004 bestaat. Het nieuws op nationaal niveau bestrijkt zowel de eerste- als tweedelijns gezondheidszorg. Daarnaast is er ook buitenlands nieuws op de website te vinden.

Dagelijks worden de laatste nieuwsfeiten uit de medische wereld op Medicalfacts.nl geplaatst. Nieuwsfeiten, Opinie en aankondigingen wisselen elkaar af. Het aantal bezoekers neemt maandelijks toe. Naast medici wordt de site bezocht door velerlei disciplines, zowel door zorgverzekeraars als beleidsmakers adviesburo’s en overheidsinstellingen en een grote groep andere belangstellenden. Het bereik van Medicalfacts is 100.000 views per maand met zo’n 75000 unieke bezoekers. Voor meer informatie neemt u contact op met [email protected] of belt u 085 00200 58

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen