Mijnmedicijnkompas.nl: Nieuw programma bij Mediq apotheken

Mediq apotheek De Esch en Mediq Apotheek Teylers starten donderdag 9 oktober met mijnmedicijnkompas.nl. Het is een persoonlijk programma voor mensen die dagelijks geneesmiddelen gebruiken. De eerste 50 deelnemers aan het programma ontvangen een mooi kompas. Het is niet eenvoudig om dagelijks medicijnen in te moeten nemen. Vooral niet wanneer men dit langere tijd gaat doen. Voor de werking van de geneesmiddelen is het echter belangrijk dat de geneesmiddelen consequent gebruikt worden.
Mediq apotheek De Esch en Mediq Apotheek Teylers helpen bij het juiste gebruik van geneesmiddelen met uitgebreid advies en voorlichting. En vanaf nu ook met www.mijnmedicijnkompas.nl. Via dit mailadres en persoonlijke inlogcode kan men op elk gewenst moment zien welke medicijnen worden gebruikt.

De apothekers zijn enthousiast over het innovatieve programma. “Vooral voor mensen die net weten dat ze voor langere tijd geneesmiddelen gaan gebruiken is mijnmedicijnkompas.nl een aanwinst.
Wij vragen in de apotheek aan onze klanten of ze willen deelnemen aan het programma. In de apotheek worden ze dan ingeschreven.” Bekijk hier een Demo

Recente artikelen