Voorlichtingsbijeenkomst over slaapapneu en snurken

Array

Heeft u tijdens het slapen last van ademstilstand (slaapapneu)? Of snurkt u? Wij nodigen u en uw naasten dan uit om op onze voorlichtingsbijeenkomst over slaapapneu en snurken te komen. Deze bijeenkomst wordt gehouden op donderdagavond 13 november 2008 in het Medisch Centrum Alkmaar.

programma
De heer G.G. Kingma, keel-, neus- en oorarts (KNO) van het MCA, geeft een lezing over slaapapneu en snurken. Allereerst gaat hij in op het snurken en de gevolgen hiervan. Mensen die snurken kunnen ook slaapapneu hebben, zonder dat zij hiervan bewust zijn. Vroegtijdige diagnose van slaapapneu is belangrijk voor een goede behandeling. Daarna legt de KNO-arts uit wat slaapapneu is, de onderzoeken, de diagnose en de diverse therapieen. Na de pauze is er volop gelegenheid om vragen te stellen.

tijdstip en plaats
De bijeenkomst is op donderdagavond 13 november van 20.00 tot 22.00 uur en vindt plaats in de Pieter van Foreestzaal van het MCA, huisnummer 015, ingang Metiusgracht. De zaal is vanaf 19.30 open en de toegang is gratis.

aanmelden
Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Dan is aanmelden noodzakelijk. U kunt hiervoor contact opnemen met de balie van patientenvoorlichting in het MCA, telefoon (072) 548 3500.

organisatie
De ApneuVereniging en het MCA verzorgen deze bijeenkomst.

contactpersoon: afdeling communicatie
[email protected]

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen