OPG wint prijs: De beste financiële website

De website van OPG Groep is uitgeroepen tot de beste financiele website in de categorie smallcap- en midcapbedrijven. De internationale retail- en distributieonderneming mocht de aanmoedigingsprijs gisteren tijdens de uitreiking van de Henri Sijthoff-prijs in het Amsterdamse Hilton-hotel in ontvangst nemen. De meest toegankelijke en complete financiele website is ruim een jaar geleden ontwikkeld door het Utrechtse internetbureau eFocus.

‘Door de vernieuwde website is OPG Groep vanuit het niets dit jaar in de Top 50 gekomen als hoogste Mid/Small Cap. De website is erg toegankelijk en gebruiksvriendelijk. De kwaliteit en compleetheid van de content maken de website tot een volledige corporate website die goed aansluit bij de informatiebehoeften van financiele stakeholders,’ aldus de jury van de Henri Sijthoff-prijs.

De beoordeling van de financiele websites in Nederland is onderdeel van de FD Henri Sijthoff-prijs. Het Financieele Dagblad reikt deze prijs ieder jaar uit aan ondernemingen die zich onderscheiden door openbare informatie en financiele verslaggeving. In opdracht van Het Financieele Dagblad is het onderzoek naar de kwaliteit van de financiele websites in Nederland uitgevoerd door internetadviesbureau Jungle Rating.

Bron: OPG


OPG Groep
OPG Groep is een internationale retail- en distributieonderneming voor geneesmiddelen en medische middelen. OPG Groep heeft apotheken en levert aan klanten in thuiszorgsituaties. De onderneming is marktleider in Nederland en is actief in zeven andere Europese landen en de Verenigde Staten. OPG Groep is opgericht in 1899 en staat sinds 1992 genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen