De Gezondheidsraad krijgt raad van zeven ereleden

0
308

Na afloop van de Gezondheidsraadlezing kregen de aanwezigen een presentje met interviews van zeven ereleden. De ereleden die als geen ander het reilen en zeilen van de Gezondheidsraad kennen, blikten terug op hun tijd bij de raad en op de wetenschappelijke en beleidsmatige ontwikkelingen.

De Gezondheidsraadlezing vond traditioneel plaats in de Nieuwe Kerk in Den Haag. Professor Sir Roy Anderson verzorgde de lezing. De titel van zijn voordracht was: Science-based policy in planning for pandamics. Bijna 200 belangstellenden volgden geboeid de ontwikkelingen op het gebied van infectieziekten.

Voorafgaand aan de lezing gaf de voorzitter van de Gezondheidsraad, professor dr. André Knottnerus, een presentatie over de ontwikkelingen bij de raad waarbij het thema was grensoverschrijdend werken. Download hier de presentatie van de voorzitter en hieronder de bundel De raad krijgt raad van 7 ereleden.