80% van de Nederlandse bevolking stapt niet naar een officiële instantie bij een vermoeden van kindermishandeling!

Array

Een kind dat leeft in een onveilige omgeving leeft 24 uur per dag in angst. Dat is vele malen erger dan de angst van de volwassene om in te grijpen! Minimaal 107.200 kinderen tot 160.000 kinderen in Nederland leven in angst, raken geïsoleerd en lopen veel schade op. Kindermishandeling is een belangrijke oorzaak van o.a. schooluitval, criminaliteit, verslaving, zwerfgedrag, psychisch lijden, levensbedreigende ziekten en overlijden en kosten de maatschappij momenteel naar schatting 1 miljard euro per jaar.”

No-kidding.nu

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "80% van de Nederlandse bevolking stapt niet naar een officiële instantie bij een vermoeden van kindermishandeling!"

  1. En als je het wel doet gebeurt er eerst een hele tijd geen moer. Vervolgens duikt je naam op in een dossier en kun je op de vuist met de al sla grage pappa en mamma.

Comments are closed.

Recente artikelen