Loek Winter heeft overname schuld IJsselmeerziekenhuizen nu ook rond

Array
Het gat van 1,5 miljoen euro in het reddingsplan voor de IJsselmeerziekenhuizen is gedicht. Dat zegt zorgondernemer Loek Winter. De gemeente Lelystad en de provincie Flevoland hebben beide 2 miljoen toegezegd. Maar de gemeenteraad van Noordoostpolder weigerde donderdag om de gevraagde anderhalf miljoen uit te trekken. Dit bedrag komt nu ergens anders vandaan, maar Winter wil niet aangeven hoe het gat precies gedicht wordt. Op 8 december hoopt hij alle papieren te tekenen waarmee de overname van de ziekenhuizen definitief wordt.

De Clientenraad van de IJsselmeerziekenhuizen is tevreden over het resultaat dat nu na wekenlange onderhandelingen is bereikt over de IJsselmeerziekenhuizen. De raad laat weten het volste vertrouwen te hebben in de MC Groep die de ziekenhuizen in Emmeloord en Lelystad overneemt. Volgens de Clientenraad is de zorg voor de patienten in de regio nu gewaarborgd.
Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "Loek Winter heeft overname schuld IJsselmeerziekenhuizen nu ook rond"

  1. Op 4 december vindt er een ingelaste vergadering van Provinciale Staten van Flevoland plaats over de financiele bijdrage van de provincie aan de IJsselmeerziekenhuizen. Deze vergadering begint om 19.00 uur. De commissie Ruimte en Werk starten hun besprekingen na afloop van de PS-vergadering.

Comments are closed.

Recente artikelen