Menzis schenkt Sta-op Stoelen aan klanten

Array

Vanaf 1 januari 2009 vervalt de vergoeding voor een sta-op stoel uit de basisverzekering. Klanten die nu een bruikleen stoel hebben vallen in 2009 nog onder de bruikleenregeling. Menzis heeft besloten de stoelen vanaf 1 januari 2010 aan haar klanten te schenken en niet terug te halen. Alle klanten van Menzis die op dat moment een sta-op stoel in bruikleen hebben worden per 1 januari 2010 eigenaar van de stoel.

In totaal gaat het om duizenden klanten die in het bezit zijn van een stoel met uitsluitend sta-op functie. Voor de klanten die op medische indicatie een aangepaste sta-op stoel nodig hebben verandert er niets. De aangepaste stoelen blijven wij vanuit het basispakket vergoeden

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

One thought on "Menzis schenkt Sta-op Stoelen aan klanten"

  1. Als de vergoeding van de sta-op stoel per 1 januari 2009 wordt beeindigd, waarom wordt pas een jaar later de stoel geschonken.Het is een zeer goed initiatief, maar de mensen waar de stoel volgende maand worden weggehaald wat moeten die doen, een jaar op de grond zitten?

Comments are closed.

Recente artikelen