Heineken waarschuwt voor alcoholgebruik door jongeren onder de 16 jaar

Array

Bierbrouwer Heineken waarschuwt in advertenties in kranten woensdag voor alcoholgebruik door jongeren onder de 16 jaar. „Maar hebt u wel eens nagedacht over de redenen waarom uw kinderen onder de 16 jaar alcohol moeten laten staan?”, vraagt Heineken in de advertentie aan ouders en verzorgers. Daaronder staan zes redenen opgesomd. Zo weet de brouwer dat overmatige consumptie van haar product door jongeren het leervermogen aantast, nierfalen kan veroorzaken alsmede hartaandoeningen, herseninfarcten, angsten en depressies.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen