2009 in teken van Campagne aanpak Kindermishandeling

Array

Den Haag, 18 december 2008 – Uit onderzoek (2007) blijkt dat jaarlijks meer dan 100.000 kinderen slachtoffer zijn van mishandeling. Dat zijn 100.000 kinderen teveel. Van deze slachtoffertjes komt nog niet de helft bij de hulpverlenende instanties terecht. Dat is onacceptabel. Minister Rouvoet van het programmaministerie voor Jeugd en Gezin spreekt letterlijk zijn goede voornemen uit in een landelijke radiospot om kindermishandeling aan te pakken. Dit voorjaar start de nieuwe ‘Campagne Aanpak Kindermishandeling’. De minister roept daarin alle Nederlanders op om samen met hem extra aandacht te geven aan Kindermishandeling. Deze radiospot is vanaf vrijdag 19 december a.s. te downloaden via www.combat.nl/radiospotkindermishandeling  en wordt op landelijke zenders uitgezonden op 29, 30 en 31 december 2008.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

2 thoughts on "2009 in teken van Campagne aanpak Kindermishandeling"

  1. Wat een waanzin. Terwijl Rouvoet weet dat in familierecht vele vele kinderen totaal onterecht vervreemd worden van de eigen vaders en later de grootste problemen ontstaan bij kinderen. Omdat ze letterlijk worden mishandeld door dan de moeder inzake bewuste vervreemding en omgangsfrustratie. Die kinderen bij bosjes met identiteitsstoornissen o.a. in de psychiatrie en meneer Rouvoet u als regering maar blijven zeggen de rechter is er toch? Laat me niet lachen. Jullie deden niets al die jaren al niet aan frustrerende moeders en letterlijk liegende en verzwijgende hulpverleners ook. Wat moet die burger wel denken dan. Geen gezag meer aan mensen eenzijdig meneer Rouvoet van wie de ggz en de rest van die bups hulpverlening kan weten welke risico’s zitten aan clientéle met ernstige geestesstoornissen w.o. “borderline”bpdcentral.comHet moet over zijn dat rechters dat wel doen, en in de valkuilen blijven trappen van bedrog en leugen door zulke gepleegd onder de plu van ondeskundige verpleegkundigen in de reguliere zorg al. Daar zag ik als omstander nu genoeg van. En gevolgen ook.Zo hielden ze kindermishandeling psychische zeker in stand. En zo doorgaan meneer Rouvoet zonder te zeggen dat dat gezag nooit en te nimmer naar zulke personen had gemogen en gekund?Nogmaals hou eens op als overheid met verschuilen en de rest ook.

  2. Rider on the Storm

    Waanzinning goed voornemen!

Comments are closed.

Recente artikelen